Comenzi telefonice : 0723 361 650 | 0748 524 049

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului MegaOkazie (www.MegaOkazie.ro).

Site-ul MegaOkazie (www.MegaOkazie.ro) este operat de societatea On Price Market care este inregistrata la Registrul Comertului avand Codul Unic de Inregistrare: RO39987730, J23/4952/2018, C-tin Tanase nr.8, Bucurestii.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe MegaOkazie (www.MegaOkazie.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii MegaOkazie (www.MegaOkazie.ro) in urmatoarele scopuri:

Stabilirea contactului cu clientii;
Prelucrarea comenzilor;
Participarea la concursuri, promotii;
Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea MegaOkazie (www.MegaOkazie.ro) si a tertilor cu care MegaOkazie (www.MegaOkazie.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe MegaOkazie (www.MegaOkazie.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar MegaOkazie (www.MegaOkazie.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email [email protected]