Comenzi telefonice: 0740180322

MegaOkazie.ro este un magazin online de "smart shopping", orientat, asa cum reiese si din denumire, exclusiv pe produse de teleshopping de inalta calitate.

Superioritatea serviciilor noastre se reflecta atat in nivelul de calitate al produselor pe care le comercializam, cat si in echipa tanara, dinamica si serioasa, pe care ne bazam in relatia cu clientii si partenerii de talie internationala, cum ar fi BOHMANN, BERGNER, KAISERHOFF, PETERHOF, NOUVAL, TRION, AVILLA, ELTRON AUSTRIA.

MegaOkazie.ro se bucura de o mare vizibilitate online si este prezent si pe piata comerciala offline pentru a suplini cerintele unui public cat mai larg si pentru a acoperi o arie cat mai mare de piata.

Serviciile noastre de vanzare cuprind in mare produse utile si accesibile dintr-o gama diversificata: Casa si bucatarie, Ingrijire personala, Sanatate si frumusete, precum si multe alte accesorii de uz casnic.

Desfasuram un program de fidelizare a clientilor in care includem periodic promotii, reduceri, bonusuri, oferte promotionale